Edvin Marton este invitatul special al Craciunului Vienez

Edvin Marton este un nume sinonim cu show-urile elegante, dar vivace, care transmit mii de emotii spectatorului. Artistul, insotit de vioara sa Stradivarius, va fi prezent in concert pe 21 si 22 decembrie la Sala Palatului din Bucuresti.

Castigator al Premiului Emmy, Edvin Marton va evolua pe scena Salii Palatului alaturi de European Royal Orchestra, sub bagheta dirijorului austriac Gottfried Rabl, dirijorul Orchestrei Simfonice Radio din Viena.
Trebuie sa mentionam ca artisti de renume international precum Seal, Zucchero, Lou Bega, Supertramp si chiar Gloria Gaynor au avut colaborari muzicale inedite cu Edvin Marton, care de altfel a avut spectacole senzationale si in compania patinatorului rus Evgeni Plushenko.

Cu un succes rasunator inca de la prima editie, cand invitat a fost Baletul Operei din Viena, conceptul Craciun Vienez implineste 10 ani, deceniu in care am obisnuit publicul cu momente muzicale unice. Iata ca in acest an celebrul Edvin Marton se alatura numelor sonore care au participant de-a lungul timpului la acest eveniment, raspunzand invitatiei noastre si evidentiind astfel si mai mult calitatea si valoarea acestui spectacol.

Pepino Popescu

Biletele se afla in vanzare si pot fi achizitionate din reteaua Vreau Bilet, la Unirea Shopping Center etj.2, Music Box (Matei Basarab nr. 16, Sos. Pipera nr. 2), Libraria Mihai Eminescu, Moise Nicoara nr. 18, Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro. Pretul acestora variaza intre 80 si 300 de Lei, in functie de categoria de loc.

Evenimentul este organizat de Asociatia Culturala Maria Domina si Agentia Vreau Bilet.

Share

One thought on “Edvin Marton este invitatul special al Craciunului Vienez

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.