Meteor Press anunta doua titluri noi

Editura Meteor Press anunta aparitia a doua volume: “Amplificati-va forta mentala” de Bill Lucas si “Escrocherii din lumea bancara” de Rene Zeyer.

Aveti o viata profesionala activa, in care informatiile si rezolvarea problemelor joaca un rol central? Va treziti adesea incapabili de a actiona pe masura potentialului pe care stiti ca-l aveti – nu sunteti capabil sa va concentrati, sa va reamintiti date ori sa gasiti solutii creative?
“Amplificati-va forta mentala” va ofera principalele informatii despre functionarea creierului uman si despre modul cum influenteaza abordarea problemelor cu care va confruntati zilnic. Autorul isi expune ideile potrivit carora trebuie sa fiti pregatit sa invatati pe tot parcursul vietii, sa reflectati la lucrurile invatate si sa le folositi in mod practic, si va prezinta modalitatile prin care puteti face ca invatarea constienta sa faca parte din viata voastra de zi cu zi.

In plina criza financiara mondiala, confesiunea sincera a unei persoane ce vine din interiorul sistemului financiar-bancar este nu doar nespus de interesanta, ci chiar binevenita, in volumul “Escrocherii din lumea bancara”. La capatul unei lecturi ispititoare, cititorul se va convinge definitiv: nimic, din pacate, nu e fictiv! Pe dinaintea ochilor se perinda un puzzle pestrit: fauna, adesea grotesca, a slujbasilor din institutiile bancare. Autorul ilustreaza – cu lux de amanunte picante – ce anume zace, de fapt, in teasta unui consultant de investitii. Ca intr-un alai carnavalesc, defileaza tot soiul de masti, bine asezate pe chipul celor specializati in furtul bancar, perfect organizat. Cum sunt, in realitate, acesti consilieri? Venali, rapace, corupti, vicleni, uzand de strategii bine ticluite, de formule incifrate si de scamatorii bancare, fraierindu-i – la propriu – pe increzatorii clienti.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.