Atelier de scriere creativa pentru adolescenti

Scoala de Arte si Maniere ii asteapta pe adolescenti sa participe la cursul de scriere creativa tinut de Mario Barangea, care va incepe in 14 noiembrie. Pretul atelierului este de 280 lei.

Conceput ca o introducere la ceea ce inseamna “a scrie”, fiecare atelier va prilejui si cate o scurta calatorie prin literatura universala in paralel cu exercitii de scriere. De abadonare a inhibitiilor si de descoperire de sine. Pentru a completa fiecare aventura creativa, autorii analizati, dintre cei mentionati mai jos, vor fi selectati in urma discutiilor foarte libere si relaxate cu participantii la curs.

Acestia vor parcurge texte literare ale unor autori precum Le Clezio, Camus, Gide, Borges, Maria Zambrano, Lorca, Emily Dickinson, Gao Xingjian si altii. De asemenea vor calatori prin literatura franceza, rusa, germana si americana, si la final vor incerca o autocunoastere cu ajutorul textului literar. Cursul nu este specializat, sofisticat, pretentios, este mai degraba o maniera de a inlesni un acces fluid la sinele propriu.

Mai multe detalii si temele celor patru ateliere pot fi gasite aici.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.