Orphaned Land revine in Romania pe 9 decembrie

ORPHANED LAND (Israel) revine in Romania pe 9 decembrie 2011, in The Silver Church Club din Bucuresti. Evenimentul, o colaborare intre Medien Events si Promusic Events (producator Nelu Brindusan) si sustinut de revista Maximum Rock, face parte din turneul “The Tour to OR Shalem”, care promoveaza materialul “The Road To OR Shalom” lansat in 2011.

In deschidere vor evolua formatiile: ARKAN (Franta), MYRATH (Tunisia), ARTWEG (Franta).

Daca in 1991 stirea despre o trupa de heavy-metal israeliana provoca aproape oricui o ridicare sceptica a sprancenelor, astazi muzicienii din Tara Sfanta sunt recunoscuti pe plan international si apreciati de unii dintre cei mai mari muzicieni ai genului. Mai multe informatii gasiti pe pagina oficiala a evenimentului.

Numarul biletelor este limitat la 500 de bucati, iar acestea se pot achizitiona, incepand cu data de 3 noiembrie, din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

58 lei pentru primele 100 bucati (Primele 50 de bilete participa la o extragere pentru 10 pass-uri meet and greet cu trupa Orphaned Land)

68 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 8 decembrie 2011

75 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 9 decembrie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in spatiul evenimentului, in limita biletelor disponibile.

Share

One thought on “Orphaned Land revine in Romania pe 9 decembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *