17 noiembrie: Maraton Saga Amurg la The Light Cinema

The Light Cinema le propune fanilor seriei “Amurg” sa participe in data de 17 noiembrie la un Maraton Saga Amurg, care va incepe la ora 17.11. In cadrul maratonului vor rula “Amurg”, “Saga Amurg: Luna Noua” si “Saga Amurg: Eclipsa”, iar de la miezul noptii va intra pe ecran premiera “Saga Amurg: Zori de zi” – partea I.

Tariful special pentru maraton (toate cele patru filme) este de 60 lei. Daca vreti sa vedeti doar premiera de la miezul noptii – “Saga Amurg: Zori de zi – partea I” veti plati 23 lei. Biletele s-au pus deja in vanzare la casele de bilete The Light Cinema si pe www.lightcinemas.ro.

“Amurg” – de la 17.11 (2h2m)

Cand Isabella Swan se muta in sumbrul orasel Forks si il cunoaste pe misteriosul Edward Cullen, viata ei ia o intorsatura neasteptata si terifianta. Edward, irezistibil si impenetrabil, ascunde un secret pe care Isabella e hotarata sa-l afle. Ceea ce ea insa nu-si da seama este ca pe masura ce se apropie mai mult de el, viata ei se afla in pericol din ce in ce mai mare.

“Saga Amurg: Luna Noua” – de la 19.30 (2h10m)

Pentru Bella Swan un singur lucru este mult mai important decat insasi viata ei: Edward Cullen. Dar a fi indragostita de un vampir este chiar mai periculos decat ar putea ea sa-si imagineze. Edward a salvat-o deja pe Bella din ghearele unui vampir periculos, dar acum relatia lor cutezatoare ii pune in pericol pe toti cei dragi lor si cei doi isi dau seama ca necazurile abia acum incep…

“Saga Amurg: Eclipsa” – de la 21.50 (2h4m)

In cel de-al treilea film al seriei, raul care a pandit din umbra pana acum isi arata coltii. Orasul Seattle este devastat de o serie de crime sangeroase si disparitii misterioase. Creand o armata dintr-o rasa noua de vampiri insetati de sange, malefica Victoria s-a intors pentru a se razbuna. Iar Bella, tinta principala, este acum in pericol de moarte. Uniti de acest secret infricosator, Edward si Jacob trebuie sa incerce sa uite rivalitatea dintre ei si sa se alieze pentru a o apara.

“Saga Amurg: Zori de zi” – partea I – de la 00.10 (1h57m)

Vampirul si muritoarea par sa se bucure acum de o casatorie aparent linistita, dar nu pentru mult timp, fericirea lor fiind din nou spulberata de tradari si pericole negandite. Rodul pasiunii lor nu se lasa mult asteptat, Bella ramanand imediat insarcinata. Si cum legatura lor nu ar fi trebuit sa dea nastere unui urmas, venirea pe lume a creaturii hibride aproape ca o ucide pe Bella. Singura ei sansa de supravietuire este ca Edward sa o transforme in vampir.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *