Vernisaj expozitie de pictura: Miracole cotidiene

HERMES BUCURESTI si SYNCHRO ART va invita la vernisajul expozitiei retrospective MIRACOLE COTIDIENE – ZOE EISELE SZUCS, ce va avea loc la Grand Cafe Galleron din strada Nicolae Golescu, nr. 18A (in spatele Ateneului Roman), in prezenta doamnei Marina Constantinescu, critic de artele spectacolului, luni, 7 noiembrie 2011, la ora 19.00.

Expozitia – ce reuneste lucrari din mai multe perioade de creatie – aduce pe simezele bucurestene, dupa aproape patru decenii, un artist de o sensibilitate aparte.

Absolventa a Institutului de Arte Plastice „Nicolae Grigorescu” din Bucuresti, la clasa profesorului Corneliu Baba, Zoe Eisele Szücs este membra a UAP si UNITER din Romania precum si a Asociatiei Internationale a Artistilor Plastici.

„In animata viata artistica a Aradului, prezenta pictoritei scenografe Zoe Eisele Szucs a constituit un ferment pretuit in egala masura ca om si ca artist. Ca om, pentru altruism, farmec personal, umor, tonicitate, ca artist, pentru o recunoscuta vocatie a transfigurarii.”

(Negoita Laptoiu – 1999)

Publicul larg va putea admira lucrarile expuse in spatiul generos al Grand Cafe Galleron in perioada 7-30 noiembrie, zilnic intre orele 9.00-24.00.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.