Cirque du Soleil ajunge pentru prima oara in Romania

Pentru prima oara in Romania, grupul international Cirque du Soleil va sustine spectacolul “Saltimbanco” in perioada 8-12 februarie 2012, la Romexpo Bucuresti, in Pavilionul Central.

Pornind de la un grup de 20 de artisti de strada, la inceputurile sale din 1984, Cirque du Soleil este astazi o importanta organizatie cu sediul in Québec, ce ofera divertisment de inalta tinuta artistica. Compania are 5.000 de angajati, incluzand mai mult de 1.300 de artisti din aproape 50 de tari diferite.

“Saltimbanco” este cel mai longeviv spectacol al Cirque du Soleil si a fost prezentat incepand cu 1992 de nenumarate ori cu casa inchisa publicului din lumea intreaga (Europa, America de Nord, America de Sud, Australia, Japonia, Noua Zeelanda), in total peste 11,5 milioane de fani entuziasti. In 2007, spectacolul a fost readaptat.


Un clasic Cirque du Soleil la apogeul sau, “Saltimbanco” este o sarbatoare caleidoscopica si captivanta, dedicata agilitatii si artei, cu o distributie de 50 de artisti de mare calibru provenind din 20 de tari diferite. Expertiza tehnica si designul extravagant se impletesc cu costume spectaculoase, jocuri orbitoare de lumina, umor, muzica senzationala si magie.


Bilete in avans sunt disponibile exclusiv membrilor Cirque Club timp de 24 ore, maine, 8 noiembrie. Inscrierea in Cirque Club este gratuita si ofera membrilor sai acces in avans la bilete, oferte speciale si informatii exclusive din spatele scenei. Pentru a deveni membru, intrati pe www.cirqueclub.com.

Incepand cu 9 noiembrie, pana pe 14 noiembrie, inclusiv, biletele sunt disponibile exclusiv pentru clientii Orange, in Orange shop, si pewww.eventim.ro.

Din 15 noiembrie, biletele vor fi disponibile pe www.cirquedusoleil.com/saltimbanco sau in reteaua Eventim din magazinele Domo, Germanos, Orange, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas si pewww.eventim.ro. Tichetele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Events din Bd. Lascar Catargiu nr. 15 A, sau la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.
Sponsorul oficial al turneului din Romania este Orange, iar organizatorul evenimentului este compania Events.

Share

One thought on “Cirque du Soleil ajunge pentru prima oara in Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.