Expozitie de pictura: “IMPRESII – jurnal in imagini”

Expozitia de pictura “IMPRESII – jurnal in imagini” apartinand artistei Alina Manole si organizata de DanaArtGallery va fi gazduita de hotel World Trade Center, Pullman si va putea fi vizitata zilnic in perioada 14 noiembrie – 15 decembrie 2011. Vernisajul va avea loc joi 17 noiembrie, incepand cu ora 18.30.


Alina Manole a terminat Liceul de Arte N. Tonitza si apoi Universitatea de Arte Bucuresti, facultatea Design, specializarea Design Grafic (2003-2007). In perioada 2007-2009 a urmat masterul, specializarea Design Grafic. A devenit membra UAP in anul 2010.

Expozitia propusa de mine aduna o buna parte din preocuparile pe care le-am avut in ultimii ani, astfel vizitatorul poate parcurge traseul expozitional de parca ar face o calatorie prin lumea asa cum e ea vazuta de mine. Subiectele pe care le abordez sunt diverse – fie ca e vorba de peisaje, flori, nuduri, teme alegorice din toate scot la iveala ceea ce ma impresioneaza, redau trairile mele si atmosfera specifica pe care mi-o transmite subiectul ales ; uneori pornesc de la un concept abstract si il redau prin ceva concret, sau dimpotriva pornesc de la elemente clare si incerc sa extrag din ele esentialul care de multe ori se dovedeste a fi destul de abstract ca abordare. Pictura este asemeni unui jurnal personal pentru ca artistul isi deschide sufletul in fata panzei si in timpul creatiei reuseste de multe ori sa se confeseze, sa spuna ceea ce simte.

(Alina Manole)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *