Jimi Hendrix a cantat din spatele cortinei pentru Engelbert Humperdinck

O prezenta scenica uimitoare, cu o tehnica vocala excelenta si cu un simt al umorului licentios, ca sa nu mai vorbim despre un efect deosebit pe care pare sa-l aiba asupra femeilor de toate varstele: asa poate fi descris, la varsta de 75 de ani, celebrul cantaret britanic Engelbert Humperdinck, care se pregateste sa concerteze peste aproximativ trei saptamani pentru prima data pe o scena din Romania.

Intr-un interviu acordat recent pentru East Anglian Daily Times, Engelbert Humperdinck a povestit cateva dintre intamplarile amuzante petrecute alaturi bunul sau prieten Jimi Hendrix, dar si cateva secrete din legatura speciala cu Elvis Presley.

O relatare interesanta face referire la unul dintre concertele sale, cand Jimi Hendrix s-a oferit sa cante din spatele cortinei. Din pacate, insa, nu au ramas inregistrari de la acel eveniment.

“Cu putin timp inainte de inceperea unui show, chitaristul meu nu se prezentase la scena. Atunci, Jimi Hendrix s-a oferit sa ma ajute spunandu-mi: “Nu-ti face griji, omule, voi canta eu pentru tine”. I-am spus lui Jimi ca este imposibil sa apara pe scena cu mine, iar el a zis: “In regula, omule, voi canta din spatele cortinei!”, incercand sa ma linisteasca. A fost un gest minunat. A cantat fiecare piesa. Era ca si cum se auzeau trei chitaristi in spatele meu in loc de unul.”

(Engelbert Humperdinck)

Biletele la concertul pe care artistul il va sustine pe 3 decembrie la Sala Palatului au preturi cuprinse intre 90 si 600 lei si sunt disponibile la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etj.2, in Str. Moise Nicoara nr.18, la Sala Palatului, in reteaua Eventim si online prin www.vreaubilet.ro si www.eventim.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *