Serial nou la TVR 1: “Prin paduri si munti, inimi inlantuite”

TVR 1 incepe difuzarea serialului “Prin paduri si munti, inimi inlantuite” (IN THE FORESTS AND MOUNTAINS – drama, Rusia, 2010) pe 15 noiembrie, de la ora 17.30. Pentru cei carora ora nu le permite sa fie in fata televizoarelor, acest prim episod va fi reluat in aceeasi seara, de la ora 00.55.

Din distributia serialului fac parte Vladimir Gostiukin, Igor Kostolevski, Leonid Gromov, Elena Drobiseva, Olga Arntgolts, Yulia Snigir, Vladimir Sterzakov, Olga Kabo, Serghei Batalov. Regia ii apartine lui Alexander Kolmski.

Rusia, jumatatea secolului al XIX-lea. Rozgov este un mic orasel de provincie, situat pe malul drept al fluviului Volga. Aici, un negustor prosper, Potap Maksimici Sapurin, aduce un transport de tacamuri ca sa le vanda la targ. Morarul Maslenikov si fiul sau de 20 de ani, Evgraf, vin si ei la targ. Maslenikov cumpara de la Sapurin tacamuri. Ei decid sa sarbatoreasca afacerea la carciuma, unde il intalnesc pe Gavrila Markelici Zaletov, un alt negustor. Pentru ca morarul e in cautare de nora, negustorii decid ca tanarul Evgraf sa se casatoreasca cu frumoasa Maria Gavrilovna, fiica lui Zaletov.

Fara sa se cunoasca, tinerii refuza sa asculte de parinti. Destinul hotareste insa altfel pentru ei. Intr-o zi, Evgraf salveaza viata unei tinere, a carei trasura se rastoarna, fara sa stie ca, de fapt, fata era Maria Gavrilovna. Cei doi se indragostesc nebuneste si singura piedica in calea fericirii lor este batranul Maslenikov, care, la randul lui indragostit, declara ca se casatoreste cu frumoasa Maria Gavrilova, nimeni alta decat viitoarea nora…

Share

One thought on “Serial nou la TVR 1: “Prin paduri si munti, inimi inlantuite”

  1. bun film serial
    paote unul din cele mai bune rusesti,care de obicei ne plictiseau
    e facut dupa o carte?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *