Teatru coregrafic la Rapsodia: “OuiBaDa” de Gigi Caciuleanu

Spectacolul “OuiBaDa”, de Gigi Caciuleanu Romania Dance Company, va fi prezentat duminica, 20 noiembrie 2011,de la ora 19.00, la Sala Rapsodia a Teatrului de pe Lipscani din Bucuresti, anunta un comunicat al producatorilor, Fundatia Art Production.

Mai mult decat un balet, “OuiBaDa” este o piesa de teatru coregrafic, un stil conceput de Gigi Caciuleanu, pe care l-a dezvoltat in Franta ca director artistic al unuia din primele Centre Coregrafice Nationale Franceze, cel din Rennes.

La baza spectacolului sta balada nationala romaneasca “Miorita”, poem care ne transporta, aidoma unui proces alchimic, de la micimea unui petic de pamant la comuniunea cu universul, de la lupta fratricida la nunta cosmica. Avand ca punct de plecare prima imagine a baladei, “OuiBaDa” schiteaza timp de un spectacol un univers specific romanesc, cel al unei tari europene finalmente foarte putin cunoscute de catre marele public din Occident si totusi o Romanie a lui Ionescu, Brancusi, Tzara, Enescu, Eliade, Cioran…

Distributia ii include pe: Cristina Babalac, Paul Cimpoieru, Rasmina Luisa Calbajos, Doina Nicoleta Georgescu, Lari Cosmin Giorgescu, Ramona Barbulescu, Szasz Levente, Ana Pepine, Ioana Marchidan, Cristian Nanculescu, Arcadie Rusu.


Biletele au preturi cuprinse intre 15 si 30 lei si se gasesc la Casa de bilete a Salii Rapsodia, str. Lipscani 53, telefon 021-315.89.80 sau 0761.319.819.
Program: Marti-Miercuri: 11.00 – 18.00, Joi – Duminica: 12.00 – 19.00

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *