HBO dezvaluie adevarata poveste a printesei Leia

Documentarul “Adevarata poveste a printesei Leia/Wishful Drinking” (2010), regizat de Fenton Bailey si Randy Barbato, inspirat din autobiografia actritei Carrie Fisher – printesa Leia din “Razboiul stelelor” – va fi difuzat in premiera la HBO pe 17 noiembrie, de la ora 20.00.

Copil al unui cuplu de staruri. Personaj iconic din Star Wars. Luptatoare cu depresia. Actrita si scriitoarea Carrie Fisher rupe valul fin de celebritate ca sa spuna incredibila poveste a vietii sale. Asa cum demonstreaza acest documentar teribil de amuzant si de ravasitor, Carrie Fisher nu e doar o actrita implinita, o scenarista si un autor de best seller. Ea este progenitura unui cuplu celebru, fiica actritei Debbie Reynolds si a interpretului Eddie Fisher. Povestea de dragoste a tatalui sau cu Elizabeth Taylor a pus capat unei casatorii (aparent) de vis.

In ciuda faptului ca a crescut in preajma unor staruri de film si ca a experimentat faima pe propria-i piele – a fost distribuita in rolul printesei Leia din Star Wars la 19 ani -, viata lui Fisher n-a fost nici pe departe de invidiat. Ea s-a confruntat cu o gramada de probleme: relatii tragice, dependenta de droguri si de alcool, terapii in institutiile de dezintoxicare, sindrom maniaco-depresiv si tratament cu electrosocuri. Insa a supravietuit si chiar prosperat in fata acestor adversitati gratie incapatanarii, inteligentei si, mai ales, datorita unui simt al umorului de-a dreptul eroic.

Documentarul a avut doua nominalizari la Premiile Emmy de anul acesta.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *