Trooper anunta primii invitati ai lansarii din 8 decembrie

Cel mai recent album al formatiei TROOPER se va lansa pe 8 decembrie in The Silver Church, dar nu oricum: cei prezenti vor infrunta magia VOODOO incepand cu ora 20.00, in cadrul unui concert care se anunta extrem de interesant.

“Va fi o seara presarata cu momente speciale, elemente surpriza, efecte pirotehnice si, bineinteles, atmosfera VOODOO”, spune Aurelian Dinca, aka Balaurul, chitaristul de la Trooper. Spectacolul se va bucura de o productie complexa, fiind o adevarata punere in scena a luptei dintre bine si rau, dintre latura pozitiva si cea negativa a vietii. Ambianta VOODOO va fi creata cu ajutorul unei productii laborioase ce va include personaje intunecate, efecte surprinzatoare, scenografie spectaculoasa si invitati pe masura.
Printre cei care vor fi alaturi de TROOPER se vor numara tenorul Florin Georgescu si doi dintre membrii formulei de aur a trupei Krypton (perioada albumului “Lanturile”), respectiv Gabi Nicolau (Gurita) si Eugen Mihaescu.

Biletele se gasesc pe www.biletoo.ro, www.blt.ro si in reteaua Biletoo, la pretul de 20 lei, iar trei dintre cei care se vor afla in seara de 8 decembrie in posesia unui bilet de intrare valid, vor castiga o invitatie dubla la concertul Nazareth din 27 ianuarie, pe care TROOPER il va deschide.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *