Nemira la Gaudeamus: oferte speciale si intalniri cu autorii

Peste 700 de titluri, zeci de pachete cadou, oferte speciale, dar si ultimele aparitii editoriale pot fi gasite de iubitorii de carte in standul Editurii Nemira de la Targul de carte Gaudeamus, anunta un comunicat al editurii. Pe langa reducerea generala de 25%, vizitatorii targului vor beneficia de oferta 2+1 cadou si carti la 5 si 10 lei.

Posesorii de carduri de credit de la Banca Transilvania vor putea achizitiona carti publicate de Nemira in patru rate fara dobanda prin programul de loialitate Star BT. La fiecare tranzactie, Nemira le va oferi acestora o reducere suplimentara de 10% fata de discounturile valabile pe perioada Targului Gaudeamus. Cartile Nemira pot fi achizitionate si pe baza tichetelor cadou emise de societatile Accor, Sodexo si Cheque Dejeuner.

La aceasta editie a Targului International Gaudeamus, Editura Nemira le prilejuieste cititorilor intalnirea cu Iulian Tanase si Mihai Gainusa.

Joi, 24 noiembrie, incepand cu ora 17.00, Mihai Gainusa va acorda autografe vizitatorilor cu ocazia aparitiei noii sale carti “Jurnal din viitor”.

Vineri, 25 noiembrie, incepand cu ora 16.00, Iulian Tanase va fi prezent in standul Editurii Nemira pentru a acorda autografe pe cel mai nou roman al sau, “Oase migratoare”.

Accesul general al vizitatorilor in incinta targului va fi permis pe baza biletelor de intrare, in valoare de 4 lei, si a abonamentelor (valabile pentru intreaga perioada a targului, in valoare de 10 lei). Elevii, studentii, cadrele didactice, pensionarii, membrii uniunilor de scriitori si jurnalistii au intrarea libera, pe baza documentelor specifice vizate la zi (carnet de elev/student, legitimatie de membru/serviciu, talon de pensie).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *