“Tron: Mostenirea”, o aventura high-tech la HBO

Nominalizat printre altele la un premiu Oscar si la un premiu MTV, SF-ul “Tron: Mostenirea/Tron: Legacy” (SUA, 2010), in regia lui Joseph Kosinski, va fi difuzat in premiera la HBO pe 27 noiembrie, incepand cu ora 20.00. Filmul se va relua pe 28 noiembrie, la 13.15 si pe 30 noiembrie la ora 20.00.

Filmul este e o aventura high-tech amplasata intr-o lume digitala cum nu s-a mai vazut pe marele ecran. Sam Flynn (Garrett Hedlund), un rebel de 27 de ani, e bantuit de disparitia misterioasa a tatalui sau Kevin Flynn (Jeff Bridges), un om care, odinioara, era cel mai mare creator de jocuri video.
Atunci cand Sam investigheaza un semnal straniu venit de la vechiul aparat Arcade al lui Flynn – un semnat ce ar putea veni doar de la tatal sau – se trezeste atras intr-o lume digitala unde Kevin este prizonier de 20 de ani.

Cu ajutorul neinfricatei razboinice Quorra (Olivia Wilde), tatal si fiul pornesc intr-o calatorie pe viata si pe moarte de-a lungul si de-a latul unui cyber-univers ametitor din punct de vedere vizual – o lume creata de insusi Kevin, ajunsa extrem de avansata, plina de vehicule dincolo de orice imaginatie, de arme distrugatoare si de peisaje uluitoare si condusa de un tiran fara scrupule, care nu se da in loc de la nimic pentru a-i impiedica sa scape.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.