Evenimentele Editurii Litera la Gaudeamus 2011

Editura Litera va asteapta la Gaudeamus in perioada 23-27 noiembrie la standul sau din Pavilion Central, Romexpo, cu numeroase surprize, titluri noi si evenimente interesante.

In colectia de ghiduri turistice vizuale Top Zece, Litera lanseaza vineri, 25 noiembrie, ora 15.00, cartea Top Zece Bucuresti. La eveniment vor fi prezenti Sorin Oprescu, primarul general al capitalei, Tudor Toma, secretar general al Primariei Municipiului Bucuresti si Flavia Voinea, redactor-sef Bucuresti Fm. In aceeasi zi, de la ora 17.00, are loc lansarea celui mai complex atlas al Pamanturilor Sfinte realizat pana in prezent -€“ Biblica, in prezenta lui Adrian Cioroianu, istoric, Bedros Horasangian, scriitor si Rafael Udriste, realizator si prezentator TV.

Sambata, 26 noiembrie, de la ora 12.00, se va lansa volumul Zece zile sub val. La eveniment vor fi prezenti Daniela Zeca Buzura (autor), Luca Niculescu si Cristian Tabara, realizatori si prezentatori TV. La ora 14.00, in colectia de literaturaƒ Premium se lanseaza cartea Clopotele de Richard Harvell, alaturi de Maia Morgenstern, Elisabeta Lasconi, Bedros Horasangian si Ovidiu Simonca, critici literari. La ora 17.00 are loc lansarea cartii Pasiune de Lauren Kate, din colectia de literatura pentru adolescenti, alaturi de Mariuca Mihailescu, realizator si prezentator tv si membrii Lala Band.

Duminica, 27 noiembrie, Litera reinvie universul frumos al copilariei prin trei lansari adresate celor mici. De la ora 12.00 copiii din trupa de teatru coordonata de Daniela Nane vor pune in scena actiunea din cartea Aventurile spiridusului Valentin. De la ora 14.00 veti redescoperi alaturi de Monica Davidescu lumea circului la lansarea cartii Circul Bambini, iar de la ora 16.00 va veti pregati pentru sarbatorile de iarna la lansarea cartii Mos Craciun pribeag soseste.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *