T-Rex concerteaza anul viitor in Hard Rock Cafe

Trupa britanica de glam T-Rex va concerta in Hard Rock Cafe din Bucuresti pe 29 martie 2012. Evenimentul face parte din seria Classic Rock Nights @ Hard Rock Cafe, care aduce periodic in fata publicului nume ce au facut istorie pe scena de profil.

La inceputul anilor ’70, T-Rex a luat fiinta la initiativa chitaristului si vocalului Marc Bolan. Trupa si-a gasit identitatea in zona glam rock, segment pe care a cunoscut succesul si afirmarea la nivel mondial, cu hituri precum: “Ride a White Swan”, “Hot Love”, “Jeepster”, “Get it On”, “20th Century Boy”, “Children of the Revolution”, “Telegram Sam”, “Metal Guru”.

In prezent, T-Rex are o activitate concertistica bogata si aduce in fata publicului melodiile din perioada de aur a grupului, in cadrul unor concerte ce transpun spectatorii direct in miezul anilor ’70.

Biletele pentru concertul din Bucuresti se pun in vanzare astazi si vor fi disponibile la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe www.biletoo.ro si www.blt.ro.

Pretul biletelor difera in functie de categorie:


Categoria VIP – 400 lei (intalnire & poza cu trupa, afis & CD cu autograf)
Categoria I – 120 lei (loc la mese)
Categoria II – 70 lei (in picioare)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *