Ochii lui Puss in Boots se vad in 3D din 2 decembrie

Toata lumea ii stie ispravile lui Shrek, insa ce ar fi fost el fara Puss in Boots, motanul curajos care nu s-a dat in laturi de a lupta cu onoare alaturi de capcaunul cel verde? Acum, Motanul Incaltat are propriul sau film, in care aflam povestea vietii lui, precum si cea mai mare dintre aventurile traite vreodata.

Antonio Banderas, cel care ii da glas lui Puss, a fost mai mult decat incantat sa-si reia rolul: “E un personaj nemaipomenit. Mi-am descoperit atatea nuante ale vocii din 2002! E un erou romantic, cu o inima mare; are simtul onoarei si al loialitatii, dar e si un pic poznas, ceea ce cred ca le place mai ales copiilor.”

Nu va asteptati sa dati peste cine stie ce capodopera cinematografica plina de sensuri si cu un scenariu care sa va dea peste cap, pentru ca “Motanul Incaltat” si nu oricum, ci 3D, nu are pretentia de asa ceva. Este un film pe care il vezi pentru ca ti-a placut seria “Shrek”, pentru ca te-ai topit dupa ochii mariti ai lui Puss sau pentru ca acel copil din tine are nevoie cateodata sa se joace si sa zambeasca pierdut intre povesti. Sau pentru ca adori filmele 3D, la vizionarea carora te simti cu cativa pasi mai aproape de centrul actiunii decat la cele 2D si in care scenele de lupta, salturile si aruncarile sunt percepute la o intensitate foarte mare. Iar “Motanul Incaltat” le cuprinde pe toate. Regizorul Chris Miller arata insa si mesajul peliculei: “Inainte de toate, “Motanul Incaltat” e o comedie, un film de aventuri grozav, dar care poarta si un mesaj: oricine merita o a doua sansă in viata si iti poti schimba cursul vietii in orice moment, caci nu e niciodata prea tarziu.”

In aceasta animatie de aventuri veti gasi referiri la povesti cunoscute (Jack si vrejul de fasole), personaje celebre (Humpty Dumpty), replici marcante din alte filme (Fight Club) si multe, multe… pisici. 🙂 Prietenia deosebita a lui Puss (Antonio Banderas) cu Humpty Dumpty (Zach Galifianakis) este pusa sub lupa, descoperindu-se astfel planul lor de copii orfani de a gasi intr-o buna zi Gasca de aur, care sa le permita un trai mai bun, intorsaturile nefavorabile pe care le iau vietile lor, aducandu-i in postura de dusmani de moarte si reconcilierea aparenta, care le va da ocazia sa revina la planurile din copilarie. Aliata le va fi abila pisicuta Kitty Softpaws (Salma Hayek), care, insa, ascunde si ea propriile secrete.

Cum orice eroi au si inamici, Puss & co au de infruntat in aventura lor pentru gasirea inaripatei vietuitoare echipa alcatuita din raufacatorii Jack si Jill, un cuplu dubios de teama carora tremura toti oamenii decenti. Cum decurg ostilitatile, cum ajunge Puss dintr-un pisoi neinsemnat un erou, cum isi pierde aura si cum si-o recapata aflati daca mergeti la premiera filmului “Motanul Incaltat”, care va avea loc pe 2 decembrie, in urmatoarele spatii:

Bucuresti: Grand Cinema Digiplex Baneasa, Hollywood Multiplex, The Light Cinema, Movieplex
Cinema City: Cotroceni, Sun Plaza, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iaşi, Pitesti, Satu Mare, Timisoara
Cityplex: Bucuresti, Constanta, Brasov, Tulcea
Slatina
Odeon Cluj
Oradea: Lotus, Cortina
RADEF ROMANIAFILM: Cluj, Ploiesti, Craiova

Multumim pentru invitatie la avanpremiera Ro Image si Cinema City, care ne-au dat ocazia sa vedem aventurile 3D ale motanului la Samsung IMAX din AFI Palace Cotroceni.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.