“Premiile Flacara” 2011 se decerneaza pe 5 decembrie

Trustul de presa Publicatiile Flacara si Fundatia “Premiile Flacara” anunta organizarea Galei Premiilor Flacara, editia 2011 – by Loteria Romana. Festivitatea de decernare a premiilor va avea loc luni, 5 decembrie, in Sala Mare a Operei Nationale din Bucuresti, incepand cu ora 19.00. Evenimentul va fi transmis in direct de catre postul tv N24PLUS, de la 19.30.

Premiile Flacara, cele mai vechi si mai cunoscute distinctii din presa romaneasca, sunt oferite pentru realizari semnificative in urmatoarele domenii: literatura, teatru si film, muzica, arte plastice, stiinta, jurnalism, sport si management.

Cu aceeasi ocazie se decerneaza Marele Premiu Flacara unei personalitati reper pentru poporul roman. Editia din acest an a Galei Premiilor Flacara sta sub semnul aniversarii a 100 de ani de la primul numar al revistei Flacara, fondata in 1911 de politicianul, scriitorul si gazetarul Constantin Banu.

Laureatii Galei Premiilor Flacara, editia 2011 – by Loteria Romana sunt:
Literatura – Stelian Turlea
Teatru si Film – Maria Dinulescu
Muzica – Tiberiu Soare
Arte Plastice – Florin Ciubotaru
Jurnalism – Carmen Avram
Sport – Echipa nationala feminina de spada
Stiinta – Dinu C. Giurescu
Management – Mark Farrugia Neville
Marele Premiu – Mircea Diaconu
In cadrul Galei, Pernod Ricard Romania va primi trofeul calitatii “Fierul de Cristal”.

Sponsor principal: Loteria Romana. Parteneri: Raiffeisen Bank Romania, Catena, Jidvei, Oglinda Nemes Voicu, Geotop 2001, ASA.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.