Negura Bunget implineste 15 ani si sarbatoreste cantand

NEGURA BUNGET implineste 15 ani de la infiintare si sarbatoreste printr-un turneu national – “Transilvanian Legacy” -, care va cuprinde concerte speciale in orasele Timisoara, Bucuresti, Iasi, Brasov, Cluj si Sibiu. Concertul din Bucuresti va avea loc pe 1 decembrie, ora 19.00, in The Silver Church Club, alaturi de Carpatica, Kultika si Sincarnate.

Cu ocazia acestui turneu, fanii vor avea parte de surprize muzicale de exceptie, printre care un setlist multimedia in premiera, ce va cuprinde pe langa piese vechi (unele cantate acum pentru prima oara live) si piese noi care vor figura pe viitoarea “Trilogie Transilvana”, toate pe un fundal video integral.

Biletele vor putea fi achizitionate exclusiv in ziua concertului, de la intrarea in club, la preturile de 25 lei (promo – primele 50 de bilete) si 30 lei (dupa epuizarea primelor 50 de bilete).

Concertul aniversar NEGURA BUNGET este produs de Axa Valaha Productions si Negura Music.

EDIT 30 NOIEMBRIE, ORA 18.00: Organizatorii anunta ca trupa timisoareana Kultika si-a anulat cele trei concerte pe care trebuia sa le sustina alaturi de Negura Bunget si Carpatica la Bucuresti, Cluj-Napoca si Sibiu.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *