Concurs foto: “Traditii si obiceiuri”

Revista on-line Clubul Foto si magazinul F64 Studio va propun inca un concurs in care participantii au libertatea de a-si alege premiul, din varietatea de produse si accesorii foto-video disponibile pe site-ul sponsorului, F64 Studio. Tema concursului este “Traditii si obiceiuri”, iar data limita de inscriere este 15 decembrie.

Lucrarile pot aborda genuri de fotografie diverse, cum ar fi: portretul, foto-reportajul, instantanee, peisaje, fotografie de strada etc. dar trebuie sa se incadreze in tema impusa. Cei care doresc sa participe sunt asteptati sa se inscrie pe pagina concursului.

Calendarul desfasurarii concursului:

– Pana pe 15 decembrie: inscrierea lucrarilor si votul public
– 15 – 20 decembrie: Jurizare
– 21 Decembrie: Afisarea castigatorilor

Premiile oferite:

Premiul Juriului: fotografia castigatoare, aleasa de catre juriu va lua premiul ales de catre concurent, la inscriere. Poate fi orice: un aparat foto, un trepied, un obiectiv, un rucsac.
Premiul publicului: fotografia care reuseste sa adune cele mai multe voturi va fi premiata cu un voucher de cumparaturi din magazinul F64!

Concursul este organizat de revista on-line Clubul Foto si F64 Studio. Fotografiile inscrise in concurs vor fi jurizate de catre Dan Dinu, fotograf profesionist.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *