S-a lansat “YabuHaha”, un serial de comedie exclusiv online

Tanarul regizor Ioachim Ciobanu propune publicului din Romania un serial de comedie difuzat excusiv online si produs de compania Fatcat Films. Serialul poate fi vizionat pe www.yabuhaha.com si pe Facebook. “YabuHaha” este un serial romanesc produs si regizat de Ioachim Ciobanu, fiul regretatului Ilarion Ciobanu.

Inedit de la cap la coada, “YabuHaha” implica publicul cu elemente interactive si povesti secundare pe Facebook unde se pot gasi deja si cateva din personaje. Paginile lor sunt administrate personal de catre actorii ce le interpreteaza, stabilind astfel un dialog direct cu audienta.

Serialul are o constructie neliniara si este adresat, dupa cum declara regizorul sau “celor ce sunt zilnic inghesuiti de prostia si nebunia din jur si isi doresc sa o vada luata peste picior.
Publicul va alege personajele pe care vor sa le vada in continuare. Acestea vor fi dezvoltate mai departe dar vor veni desigur si altele noi pe parcurs.”


“YabuHaha” reprezinta o premiera in Romania, fiind primul produs de fictiune realizat exclusiv pentru mediul online care se bazeaza puternic pe interactiunea cu publicul, preluand elemente specifice pana acum doar emisiunilor de tip reality.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *