Caiet de planuri: expozitie de pictura, grafica, sculptura, tehnica mixta

Annart Gallery anunta pentru miercuri 7 decembrie, ora 19.00, vernisajul expozitiei “Caiet de planuri”, a patra expozitie in tanarul palmares al galeriei inaugurate in mai 2011. Reunirea pe simezele galeriei a 30 de lucrari de pictura, grafica, sculptura si tehnica mixta semnate de noua artisti romani marcheaza totodata declaratia de intentie a galeriei privind portofoliul de artisti pe care il constituie ca program de promovare pe termen lung.

Intr-o ordine cronologica a intalnirilor AnnArt cu artistii, veti regasi in acest “Caiet de planuri” pe Sorin Ilfoveanu, Mircea Roman, Stefan Caltia, Francisc Chiuariu, Paul Neagu, Dorin Cretu, Laura Covaci, Vladimir Setran si Constantin Rusu.

Selectia si decizia asupra acestora provine din dorinta asumata a AnnArt de a promova si vinde, in Romania si in strainatate, marile nume ale scenei artelor vizuale romanesti; apoi de a (re)aduce in atentia publicului si a colectionarilor romani cativa artisti de mare forta si originalitate creativa, cunoscuti si apreciati mai ales in afara Romaniei si, in sfarsit, de a prezenta artisti emergenti, cvasi-necunoscuti.

Expozitia, oferita de AnnArt iubitorilor de arta si ca un acrosaj de Craciun, va fi deschisa in perioada 8 decembrie 2011 – 31 ianuarie 2012, luni – vineri 15.00 – 20.00, sambata 12.00 – 20.00.

Annart Gallery: Str. Mahatma Gandhi, nr. 1, Bucuresti

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *