Atelier deco: “Calendarul dorintelor 2012”

Duminica, 11 decembrie, de la ora 13.00 si duminica 18 decembrie de la aceeasi ora sunteti asteptati la un atelier de decoratiuni cu titlul Calendarul dorintelor 2012, cu artistul plastic Cristina Simona Marian, in Lente&cafea. Costul atelierului este de 100 lei si include consumatie si materiale, iar obiectul pe care il veti confectiona va ramane la voi in final.

Cristina va va invata sa faceti un calendar din fetru, pe care veti reprezenta cele patru anotimpuri prin niste “buzunare” care pot contine dorintele noastre pentru 2012. “Buzunarele” vor fi decorate cu diverse accesorii: ate colorate, nasturi, margelute etc. Prin aceste accesorii veti reproduce simboluri care apartin celor patru anotimpuri – pomi, soare, frunze, stelute, flori -, dar si simboluri la alegere. Calendarul dorintelor 2012 este un obiect util, care poate fi un cadou deosebit pentru o persoana draga sau poate fi pastrat si folosit pe tot parcursul anului viitor.

Pentru inscrieri si alte detalii despre atelier scrieti la veronica.stancu@cupcake.ro sau sunati la numarul de telefon 0723 270 430.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *