Inscrierile pentru NexT 2012 se termina pe 15 decembrie

Doar cateva zile au mai ramas pana la inchiderea inscrierilor pentru cea de a sasea editie a Festivalului International de Film NexT, care va avea loc la Bucuresti intre 28 martie si 1 aprilie 2012. Pentru prima data, inscrierile – care se incheie pe 15 decembrie – sunt deschise nu numai pentru competitie, dar si pentru trei programe speciale din afara competitiei: NexT Imaginaria, NexT Dance si NexT Kids.

Festivalul International de Film NexT sustine cinema-ul imaginativ si inovator din intreaga lume. Scopul Festivalului NexT este sa descopere si sa promoveze azi talentele importante ale cinematografiei internationale de maine.

In afara de competitie si de sectiunile in afara competitiei, NexT include si o serie de seminarii pe teme de regie, sound-design, productie & distributie, scenaristica etc. la care participantii vor avea acces liber.

NexT doreste sa fie un loc de intalnire pentru tinerii cineasti din intreaga lume. In fiecare seara vor avea loc intalniri cu cineasti locali si petreceri cu muzica live.

Pentru informatii complete despre inscrieri, intrati aici.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *