Intrati in “Cabina artistelor” pe 17 decembrie

ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti va invita la premiera spectacolului “Cabina artistelor”, de Arnošt Goldflam, in regia lui Alexandru Mazgareanu, pe 17 decembrie, ora 19.00, la Sala ArCuB. Din distributie fac parte Coca Bloos, Roxana Ivanciu, Ioana Anastasia Anton, Alexandra Fasola / Sorina Stefanescu.

O cabina mica – patru masute, cateva scaune si un dulap plin de vise – e locul unde se cladesc destinele a patru actrite, locul unde se confeseaza, unde se asculta, unde visele iau viata, unde se sufera, unde se descatuseaza conflicte, dar se leaga si prietenii, locul unde actritele se pregatesc pentru a intra in scena – Cabina Artistelor.
O comedie dulce amara despre viata de culise a patru actrite de provincie.

Dramaturgia lui Arnošt Goldflam este structurata pe mecanisme comice, invaluite intr-o melancolie fina. Temele pieselor sunt diverse si abordate prin mijloace variate, mereu surprinzatoare. Cu ironie si sensibilitate el vorbeste despre ipocrizia pe care o suportam zilnic, cat si despre indoielile si ratacirile pe care le suferim atunci cand ni se rastoarna sistemul de valori.

Biletele pot fi achizitionate la pretul de 35.00 lei (Categoria I), 26.50 lei (Categoria II) si 15.90 lei (reducere la Categoria II – numai pentru elevi, studenti, pensionari pe baza prezentarii legitimatiei sau talonului de pensie) de la Casa de Bilete ArCuB (Sala Batiste nr. 14).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *