De doua ori intr-o zi: “Caramitru-Malaele, un Craciun si doua stele”

Biletele pentru spectacolul “Caramitru-Malaele, un Craciun si doua stele” de marti, 20 decembrie, ora 20.00, TNB, s-au epuizat intr-o saptamana de la punerea lor in vanzare. Avand in vedere numarul mare al solicitantilor de bilete, actorii Ion Caramitru si Horatiu Malaele au acceptat inca o reprezentatie, programata in aceeasi zi, de la ora 17.00.

Alaturi de cele doua stele ale teatrului, pe scena va urca si una dintre cele mai stralucitoare dintre stelele muzicii. Violoncelistul Adrian Naidin a acceptat invitatia de a da ritm unui spectacol neconventional de cuvinte.

“Caramitru-Malaele, un Craciun si doua stele” anunta cateva reprize bune de ras, intr-un dialog-acrobat glisand spre teme profunde si momente de poezie, pana la experiente de teatru si personale ale celor doi parteneri de discutie.

“Horatiu Malaele este cel mai bun produs al teatrului romanesc din ultimii 20 de ani. O personalitate complexa ca actor, ca regizor de teatru si ca regizor de film, mai nou”, spune Ion Caramitru, explicand de ce si-a dorit sa-l apropie pe Malaele de Teatrul National din Bucuresti. Admiratia este reciproca: “Marele artist Caramitru este alcatuit dintr-un material maleabil si ductil, ce poate lua forma oricarui act artistic de interes public”, spune Horatiu Malaele.

Colaborarea dintre cei doi, inceputa in 2010 cu marele succes “Dineu cu prosti”, va continua in 2012, cand Malaele va monta “O scrisoare pierduta” in cadrul integralei Caragiale pe care o pregateste Nationalul bucurestean.

Biletele se gasesc la casieria Teatrului National Bucuresti (telefon 021 314 71 71), Sala Palatului, Palatul Copiilor, Unirea Shopping Center Parter, Librariile Adevarul, Libraria Mihai Eminescu.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.