Herald lanseaza “Viziuni din lumea reala” de G.I. Gurdjieff

Editura Herald si Institutul Gurdjieff din Romania lanseaza volumul “Viziuni din lumea reala” de G.I. Gurdjieff, aparut la Editura Herald, sambata, 10 decembrie 2011, de la ora 17.00, la Carturesti – Institutul Cultural Francez (Bd. Dacia, nr. 77). Cartea reprezinta prima traducere autorizata in limba romana a culegerii de texte “Views from the Real World / Gurdjieff parle a ses eleves”.

In timpul lansarii volumului “Viziuni din lumea reala”, tradus si publicat de Editura Herald in Colectia Metanoia, vor fi prezentate fragmente din filme documentare realizate de Institutul Gurdjieff de la Paris si va avea loc o scurta sesiune de intrebari si raspunsuri.

Volumul este colectia de transcrieri si inregistrari realizata de principalii discipoli ai lui Gurdjieff dupa moartea acestuia si are la baza discutiile timpurii purtate la Moscova, Essentuki, Tiflis, Berlin, Londra, Paris, Chicago si New York. Cartea a aparut in 1973 simultan in S.U.A. si Canada, sub cele doua titluri mentionate anterior “Views from the Real World / Gurdjieff parle a ses eleves”.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *