Regal Vienez la Arenele Romane

Primaria sectorului 4 si Centrul Cultural pentru Unesco “Nicolae Balcescu” prezinta concertul eveniment REGAL VIENEZ cu European Royal Orchestra, dirijor Florin Ciofica si soprana Daniela Vladescu, vineri 16 decembrie, ora 19.00, la Arenele Romane (intr-un cort incalzit), anunta un comunicat al Asociatiei Culturale Teocta, producatorul evenimentului.

In intampinarea Sarbatorilor de Craciun si Anul Nou vi se ofera un cadou inspirat de magica traditie muzicala a Vienei, care va va purta pe aripile valsurilor lui Johann Strauss sau ale dansurilor ungare ale lui Johannes Brahms. Sub bagheta dirijorala a prof. Florin Ciofica aveti ocazia sa va reintalniti cu European Royal Orchestra, orchestra care ii include pe cei mai buni absolventi ai facultatilor de profil din tara si strainatate, cat si instrumentisti de renume din orchestre consacrate din Romania.

Concertul se bucura de participarea extraordinara a sopranei Daniela Vladescu, o voce iubita de melomanii de toate varstele si o prezenta care va da farmec magiei muzicale a Regalului Vienez.

Din programul concertului vor face parte: “Liliacul” , “Dans ungar”, “Dunarea albastra”, “Kaiser Walzer”, “Radetzky Marsch” si alte surprize muzicale.

Intrarea la concert este libera.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *