Concertele Leafblade si Abigail aduc surprize pentru fanii… Alternative 4

Trupele Leafblade si Abigail vor canta pe 14 decembrie, ora 19.30, in Wings Club. Cu ocazia celor doua concerte, publicul are sansa de a participa la o intalnire speciala cu membrii unei alte trupe din aceeasi familie muzicala – Alternative 4, care intamplator au concerte in Bucuresti in aceeasi saptamana si care vor participa astfel la un meet & greet.

DonisArt si Cavalleria Events, organizatorii celor doua evenimente, au convenit sa bucure publicul adunand acesti artisti in cadrul unui eveniment unic. Intalnirea este cu atat mai speciala cu cat Duncan Patterson (Alternative 4) este bun prieten cu Sean Jude (Leafblade) si cu Razvan Alexandru (Abigail).

Primii 20 de participanti care prezinta la intrare biletul pentru concertul Alternative 4 din Bucuresti se vor bucura de intrare gratuita la concertul din Wings Club din 14 decembrie.

Concertul din Bucuresti al trupei Leafblade face parte din The Winter Waking Tour 2011, organizat de Cavalleria Events, care va cuprinde urmatoarele orase: 13 decembrie – Brasov, Club Rockstadt; 14 decembrie – Bucuresti, Wings Club si 15 decembrie – Galati, Club Zodiar.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.