Inopia si Overdrive spun povesti magice pe 16 decembrie

Stay Metal Forever si Ageless Club prezinta evenimentul muzical MAGIC TALES OF A WINTERNIGHT IV pe 16 decembrie, ora 21.00, in Ageless Club (Calea Serban Voda, nr. 213 – intersectia cu str. Cutitul de Argint). La cea de-a patra editie a MAGIC TALES OF A WINTERNIGHT vor concerta trupele Inopia si Overdrive.

Dupa o absenta de aproape un an de pe scena metalului romanesc – timp in care membrii trupei s=au dedicat inregistrarii unei opere rock intitulata „Aeternum”, care contine 19 piese si este prima parte din trilogia „Ama Sacer” – Inopia revine pe scena. Trupa va aborda atat piese de pe primul lor album, „Monuments of Sadness”, cat si unele compozitii care inca nu au fost lansate oficial. In acest concert Inopia isi va prezenta si cel mai nou membru: Irina Paduraru – flaut.

OverDrive este o trupa de heavy-metal formata in toamna anului 2010. In cursul anului 2011 trupa a sustinut numeroase concerte in cluburi din Bucuresti, dar si un recital in cadrul sectiunii rock a Festivalului Mamaia.

Biletele vor costa 10 lei si se vor gasi la intrare in seara eveninentului. Accesul publicului se va face incepand cu ora 20.00.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.