Ce noutati aduce Editura Meteor Press

Luna decembrie vine cu o serie de noi aparitii editoriale la Meteor Press si Meditatii: “Executati prin infometare” de Miron Dolot, “Heinrich Himmler” de Roger Manvell si Heinrich Fraenkel, “Oameni care au schimbat lumea”de Rodney Castleden, “Conducerea la un nivel superior” de Ken Blanchard, “Mensa. Teste logice pentru provocarea mintii” de Philip Carter si Ken Russell, “Horoscop 2012” de Kris Brandt Riske si “SAS 125: Bun venit la Nouakchott” de Gerard de Villiers.

“Executati prin infometare” este cea dintai carte dedicata in totalitate foametei provocate intentionat de sovietici in Ucraina in 1932–1933, in cursul careia se estimeaza ca au murit intre cinci si sapte milioane de oameni. Autorul cartii, care a adoptat pseudonimul de Miron Dolot (pe numele sau adevarat Simon Starow), pe atunci in varsta de 16 ani, a asistat el insusi la grozaviile de neinchipuit ale acelei perioade.

“Heinrich Himmler” spune povestea vietii unuia dintre cei mai inteligenti si mai proeminenti conducatori nazisti, care, in calitate de sef al temutului SS si al sadicului Gestapo, a coordonat exterminarea a milioane de oameni.

In “Oameni care au schimbat lumea”, autorul selecteaza din multitudinea de personalitati pe care istoria ni le propune un numar de 175 de oameni care, prin actiunile si operele lor din varii domenii ori pur si simplu prin maniera in care au influentat perceptia semenilor asupra unei probleme sau alteia au schimbat cursul istoriei.

Volumul “Conducerea la un nivel superior” se bazeaza pe cei peste 25 de ani de experienta acumulata de autor si de colectivul coordonat de acesta in domeniul managementului organizatiilor. Modelul pe care-l propune Blanchard in vederea transformarii unei organizatii oarecare intr-o organizatie foarte performanta este fundamentat pe trei idei esentiale, respectiv pe faptul ca trebuie sa fii apreciat de clienti, sa fii apreciat de angajati si sa fii apreciat de investitori.

“Mensa. Teste logice pentru provocarea mintii” este o culegere de peste 150 de puzzle-uri logice care va vor pune la incercare puterile mintii in moduri la care nu v-ati fi gandit poate niciodata. Problemele propuse reprezinta o provocare pentru gandirea logica a oricui, iar pentru rezolvarea lor nu sunt necesare niciun fel de abilitati speciale, in afara de ratiune si simt practic, combinate cu vointa tenace de a nu abandona!

In volumul “Horoscop 2012”, autoarea isi ofera sfaturile avizate pentru a-i ajuta pe nativii tuturor zodiilor sa aleaga cea mai potrivita conjunctura astrala atunci cand urmaresc un anumit scop, de natura personala, profesionala, financiara sau sentimentala. Urmarindu-i previziunile si analiza detaliata pentru fiecare zodie in parte, va veti regasi printre “norocosii” care stiu sa fie intotdeauna in locul potrivit la momentul potrivit.

“SAS 125: Bun venit la Nouakchott” este cel mai recent roman din colectia SAS, al carei nume vine de la Alteta Sa Serenisima, Printul Malko, un spion de lux al CIA. Una dintre cele mai fascinante colectii aparute la Editura Meteor Press, SAS cuprinde peste 180 de romane de spionaj semnate de Gerard de Villiers.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *