S-au pus in vanzare biletele pentru concertul Iron Butterfly

Cu doua saptamani in urma va anuntam concertul trupei Iron Butterfly in Romania pe 19 februarie 2012, ora 20.30. Organizatorii de la Stay Metal Forever anunta o a doua trupa care va canta alaturi de Iron Butterfly si anume Raygun Rebels, precum si detalii despre bilete. Sunetul va fi asigurat de Concert & Event Logistic, una dintre cele mai bune firme de profil din Europa de Est.

Anul 2007 este considerat anul infiintarii RAYGUN REBELS (Germania/SUA). Misiunea era clara: “Rock’n’Roll … simple, loud and in your face”. Dupa o serie de concerte in Germania, unde au reusit sa atraga un numar serios de fani, in 2010 cei de la Raygun Rebels si-au propus sa cucereasca America, ceea ce le-a si reusit.

Biletele la concerte pot fi achizitionate de la Hard Rock Cafe Bucuresti, online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro si in reteaua librariilor Adevarul, Magazinele Flanco din toata tara, in Unirea Shopping Center Parter, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinul Victoriei, Palatul National al Copiilor.

Pretul biletelor difera in functie de categorie:

Categoria VIP – 300 lei (intalnire cu trupa, fotografii, autografe, etc.)
Categoria I – 130 lei (loc la mese )
Categoria II – 90 lei (in picioare)

Accesul publicului se va face incepand cu ora 19.30.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *