Edvin Marton a ajuns in Bucuresti cu tot cu vioara Stradivarius

Violonistul si compozitorul Edvin Marton a ajuns in aceasta dimineata in Bucuresti pentru ca timp de doua seri – 21 si 22 decembrie – sa ofere bucurestenilor una dintre cele mai frumoase experiente muzicale ale acesui sezon. Evident, show-ul de la Sala Palatului va fi invaluit de acordurile viorii sale Stradivarius, instrument care constituie cea mai de pret comoara a artistului.

De o inestimabila pretuire artistica, dar si extrem de valoroasa din punct de vedere financiar (estimata la 4 milioane de Euro), vioara apartine de fapt Swiss Bank ce i-a oferit-o spre utilizare intreaga viata lui Edvin Marton, in urma castigarii unui concurs international de mare prestigiu :“Golden Violin Award”.

In plus, aflandu-se printre cele numai opt viori Stradivarius din lume de o asemenea calitate, asigurarea unei protectii speciale pentru acest instrument este obligatorie. Prin urmare, organizatorii Galei Craciun Vienez, spectacol pe care Edvin Marton il onoreaza cu prezenta in acest an, au angajat o firma de securitate ce nu scapa din ochi vioara nici macar o secunda. De la aeroport pana la hotel, sala de repetitii, conferinta de presa, emisiuni si alte locuri in care artistul va merge impreuna cu vioara Stradivarius, vor fi prezenti si cativa bodyguarzi vigilenti, atenti si gata sa intervina in orice moment daca simt ca pretiosul instrument s-ar afla in vreun pericol.

Nu pierdeti asadar intanirea unica cu nepretuita si misterioasa vioara si al ei talentat stapan. Nu mai sunt foarte multe bilete, insa cele inca disponibile pot fi achizitionate si din reteaua Vreau Bilet, la Unirea Shopping Center etj.2, Moise Nicoara nr. 18, in reteaua Eventim, Sala Palatului si online pe www.eventim.ro si www.vreaubilet.ro. Pretul acestora variaza intre 80 si 300 de Lei, in functie de categoria de loc.

Comunicat Vreaubilet.ro

Share

One thought on “Edvin Marton a ajuns in Bucuresti cu tot cu vioara Stradivarius

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *