Un balet pentru toate varstele: “Spargatorul de nuci”

“Spargatorul de nuci”, unul dintre cele mai frumoase spectacole de balet pentru toate varstele, va putea fi vazut pe duminica, 22 ianuarie 2012, ora 19.00, la Sala Palatului din capitala. Spectacolul, creat de balerinii Teatrului Rus de Opera si Balet Odessa, va beneficia de participarea extraodinara a sopranei Leontina Vaduva.

Fantezia din basmul lui Hoffmann, frumusetea compozitiei lui Ceaikovski, coreografia feerica a lui M.Petipa aduc an de an bucurie publicului in perioada sarbatorilor de iarna. Baletul “Spargatorul de nuci” exprima cel mai bine fabuloasa lume a copiilor si visele in care orice este posibil.

Biletele au preturi diferite in functie de categorie – 100, 80 sau 50 lei – si se gasesc online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.biletoo.ro, www.eventim.ro, la casele de bilete ale Salii Palatului, Teatrului National de Opereta “Ion Dacian”, Teatrului National Bucuresti, statiile de metrou Unirii si oficiile Postei Romane semnalizate.

Share

One thought on “Un balet pentru toate varstele: “Spargatorul de nuci”

  1. 2 bilete pentru “Spargatorul de nuci pe gheata”, 19 ianuarie, Bucuresti, sector E. Pret negociabil. Detalii la nr 0722582676

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *