Rhythm of the Dance revine in Romania in 2012

Rhythm of the Dance – Compania Nationala de Dansuri a Irlandei revine in Romania pentru a treia oara, cu un show de dansuri si folclor cu totul nou, anunta un comunicat Media4Fun. Pe 19 februarie, de la 19.30, la Sala Palatului, fiti gata pentru doua ore de extravaganta, fexibilitate, forta si emotie!

Uzand de forme moderne de arta (sonorizare si lumini impresionante), dans si muzica live, dar si de costume stralucitoare, show-ul Rhythm of the Dance aduce trecutul in prezent, pastrand traditia pasilor irlandezi, pe care ii prezinta in cel mai modern si inovator format. Rhythm of the Dance a ridicat, astfel, entertainement-ul irlandez la noi standarde, compania fiind cotata international ca una dintre cele mai populare si cautate din lume.

Biletele se gasesc online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.biletoo.ro, www.eventim.ro si la casele de bilete ale Salii Palatului si Teatrului National de Opereta “Ion Dacian”.

Spectacolul “Rhythm of the Dance” de la Sala Palatului va incheia turneul pe care Compania Nationala de Dansuri a Irlandei il va desfasura in 2012 in Romania:

12 februarie – Ploiesti
13 februarie – Bucuresti, Opera Nationala
14 februarie – Bacau
15 februarie – Piatra Neamt
16 februarie – Suceava
17 februarie – Iasi
18 februarie – Constanta
19 februarie – Bucuresti, Sala Palatului

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.