Todes Ballet danseaza la Sala Palatului pe 6 aprilie

Todes Ballet a inclus Romania pe lista tarilor ce vor face parte din turneul de primavara al trupei in 2012. Spectacolul in premiera va avea loc in Bucuresti, la Sala Palatului, in data de 6 aprilie, iar biletele vor fi puse in vanzare la jumatatea lunii ianuarie.

Condusa de nu mai putin celebra coregrafa Alla Duhova, trupa de dans modern Todes Ballet este recunoscuta la nivel mondial pentru colaborarile cu Michael Jackson, Mariah Carey, Ricky Martin, Boyz II Men si alte vedete internationale.

In cei 25 de ani de existenta, Todes a sustinut spectacole cu casa inchisa pe scene din intreaga lume, din Rusia pana in America si din Israel pana in Coreea de Sud. Un suscces de rasunet a fost si spectacolul sustinut in aceasta vara in Monaco cu ocazia Sporting Summer Festival Monte Carlo 2011.

Evenimentul este organizat in cadrul unui parteneriat intercultural de catre organizatia non-profit “Alianta pentru Promovarea Romaniei- Romania, Te Iubesc” sub licenta promoterului bulgar Degris Ltd.
Cei doi parteneri au mai colaborat cu succes cu ocazia unei alte premiere pentru Romania, cand in luna noiembrie au organizat la Bucuresti spectacolul trupei de balet georgian Sukhishvili.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.