“Amor la distanta”: tine sau nu tine?

HBO difuzeaza in premiera comedia romantica “Amor la distanta/Going the Distance” (SUA, 2010), regia Nanette Burstein, pe 7 ianuarie, de la ora 21.00. Filmul, care ii are in distributie pe Drew Barrymore si Justin Long, se mai difuzeaza si pe data de 13 ianuarie, de la 01.30, precum si pe 24 ianuarie, de la ora 02.45.

Erin (Drew Barrymore) are un umor sec si o franchete revigoranta care-l farmeca pe Garrett (Justin Long), un tanar de curand single. Chimia dintre ei duce la o poveste de dragoste estivala si niciunul nu se asteapta ca legatura sa tina, pentru ca Erin se intoarce acasa, in San Francisco, iar Garrett ramane in New York, unde lucreaza.

Dar atunci cand relatia lor se dovedeste mai profunda, amandoi isi doresc s-o continue. Prietenii lui Garrett, Box (Jason Sudeikis) si Dan (Charlie Day) rad de el pentru ca tine regim inainte de un zbor catre Erin si pentru ca are o relatie monogama cu telefonul mobil, dar adevarul e ca nu vor sa-si piarda amicul de bautura din cauza altei relatii care, zic ei, nu duce nicaieri. In acelasi timp, Corinne (Christina Applegate), sora maritata si foarte protectoare a lui Erin, vrea si ea sa impiedice aceasta relatie.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *