Avanpremiera In Culise: “Clisee”

Avanpremiera spectacolului “Clisee” al Teen Media va avea loc luni 9 ianuarie, de la ora 19.00 in incinta In Culise (Teatru Pub). Durata spectacolului este de o ora si jumatate si un bilet va costa 15 lei. Rezervarile se fac la numarul de telefon 021. 320.20.59, iar biletele pot fi ridicate de la bar (Str. Stefan Mihaileanu, nr. 53) in fiecare zi intre orele 17.00 si 23.00.

Spectacolul vorbeste despre varstele iubirii, despre relatii si meandrele lor, despre intrebari puse pe viu, fara anestezie, si raspunsuri fara ocolisuri, asumate cu luciditate, intr-o adaptare vie, plina de culoare si emotie.

Cinci cupluri aflate la varste diferite va impartasesc povestile lor de iubire, in care puteti regasi bucati intregi din propriile istorii de viata. Cautarea si jocul seductiei sunt mereu aceleasi, indiferent de varsta.

Distributia ii reuneste pe: Catalin Nicolau, Madalina Prosan, Simona Soficeanu, Diana Mereu, Ioana Balaj, Violeta Belegante, Radu Buse, Roxana Tabalae. Regia este semnata de Victoria Dicu.

Programul complet al spectacolelor care se joaca saptamana viitoare In Culise il puteti gasi aici.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.