Invatati sa scrieti un scenariu la First Draft

Asociatia Culturala Control N anunta organizarea in perioada 21 februarie – 10 aprilie a celei de-a saptea sesiuni a atelierului de scenaristica First Draft. Cursul se adreseaza amatorilor si incepatorilor in domeniul scenaristicii de film si prezinta in detaliu elementele de baza in scrierea unui scenariu de scurt metraj – premisa, personaje, conflict, structura dramaturgica, dialog, precum si elemente de formatare si limbaj specific scenaristicii de film.

Cursul este interactiv, fiecare dintre participanti putand sa aiba in portofoliu, la finalul celor opt saptamani, un prim scenariu de scurt metraj. Fiecare curs dureaza doua ore si este compus din discutii aplicate si vizionari de filme. Participantii primesc teme specifice dupa fiecare curs si, pana la viitoarea intalnire, ei sunt indrumati on-line in vederea perfectionarii tehnicilor de viitori scenaristi.

Cursul este sustinut de Ana Agopian (scenarist), Oana Rasuceanu (scenarist) si Iulia Rugina (regizor de film). Cea de-a saptea sesiune a atelierului First Draft va incepe pe 21 februarie, de la ora 19:00 si va continua in fiecare marti, timp de opt saptamani. Numarul maxim de participanti la curs este de 15. Nu exista limita de varsta. Taxa de participare este de 1000 lei, respectiv 800 lei (pentru elevi si studenti).

Cei interesati se pot inscrie la adresa info@controln.ro pana la data de 17 februarie. Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile.

Mai multe detalii despre First Draft gasiti pe site-ul www.controln.ro sau le puteti solicita pe e-mail la adresa info@controln.ro sau la telefon 0721 969 639.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.