Blaze Bayley concerteaza in The Silver Church pe 23 martie

Blaze Bayley, vocalistul Iron Maiden din perioada 1995 – 2000, va concerta la Bucuresti, in clubul Silver Church, vineri 23 martie 2012. Evenimentul face parte din turneul “The King of Metal World Tour”, care va incepe pe 8 martie. Cei care sunt nerabdatori sa il intalneasca pe Blaze vor avea ocazia sa fie alaturi de el la concertul Nazareth din Hard Rock Cafe, din data de 27 ianuarie, la care prezenta lui Blaze a fost confirmata.

Blaze Bayley este vocalul cu care Iron Maiden a venit pentru prima data in Romania. Formatia a concertat atunci pe scena Salii Polivalente, in cadrul evenimentului Skip Rock ’95, in fata a peste 15.000 de persoane. Vocea lui Blaze Bayley se regaseste pe doua albume din discografia Maiden: “The X-Factor” – 1995, si “Virtual XI” – 1998.

Biletele se gasesc in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro si www.bilet.ro, blt.ro si www.myticket.ro. Biletele vor fi disponibile incepand cu data de 12 ianuarie.

Pretul biletelor variaza in functie de data la care sunt achizitionate:

40 lei inainte de 21 ianuarie
60 lei inainte de 22 martie
70 lei in ziua evenimentului

Concertul lui Blaze Bayley din 23 martie este organizat de Kompas Events si Cavalleria Events.

Share

One thought on “Blaze Bayley concerteaza in The Silver Church pe 23 martie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.