Fates Warning concerteaza in Bucuresti pe 21 martie

Formatia americana de progressive metal FATES WARNING va ajunge pentru prima data in Romania in cadrul turneului european din luna martie 2012, anunta un comunicat Promusic. Concertul, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), va avea loc in data de 21 martie 2012, in Jukebox Club din Bucuresti.

Fates Warning este o trupa care a avut curajul sa combine admiratia pentru Rush cu cea pentru Iron Maiden si Judas Priest, dand nastere unui stil original – metalul progresiv. Americanii sunt considerati “parintii fondatori” ai genului, alaturi de Dream Theater si Queensryche.

Biletele se pot achizitiona, incepand cu data de 12 ianuarie 2012, din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

58 lei pentru primele 100 bucati (Primele 50 de bilete participa la o extragere pentru 15 pass-uri meet and greet cu formatia Fates Warning. Cei interesati trebuie sa trimita un email la promo@promusicprod.ro (subiect: meet & greet Fates Warning) cu numele complet din buletin.

68 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 20 martie 2012

75 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 21 martie 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in spatiul evenimentului, in limita biletelor disponibile.

Mai multe informatii gasiti aici: http://promusicprod.ro/fateswarning

Share

One thought on “Fates Warning concerteaza in Bucuresti pe 21 martie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.