Auditie cu public: “Boema, mon amour!”

Teatrul National Radiofonic va invita luni, 16 ianuarie, 2012, de la ora 11.00, la Clubul Ramada Majestic, de pe Calea Victoriei la auditia cu public a spectacolului “BOEMA, MON AMOUR!”. Spectacolul radiofonic va va introduce timp de o ora in atmosfera plina de farmec a Teatrului de Revista de pe neuitata scena a Gradinii Boema.

Ani de-a randul Stela Popescu si Alexandru Arsinel s-au confundat cu personajele create, special pentru ei, de autorul Mihai Maximilian – Puisor, cum ii spuneau apropiatii – si au interpretat numeroase cuplete de mare succes pe muzica semnata de compozitorul Vasile Veselovski. Aceste spectacole au incantat generatii mai vechi si mai noi prin introducerea in texte a binecunoscutelor ”soparle” de pana in anul 1990.

Echipa formata din regia de studio Renata Rusu, regia tehnico-muzicala Florina Istodor si realizatorii Silvia Cusursuz si Mircea Zavoianu va asteapta la acest eveniment la care va veti bucura de prezenta indragitilor actori Stela Popescu si Alexandru Arsinel.

Comunicat Radio Romania

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *