What’s new, pussycat?

TCM va invita sambata 21 ianuarie de la ora 16.00 sa urmariti pelicula clasica “Ce-i nou, pisicuto?/What’s new, pussycat?” (1965), in regia lui Clive Donner, Richard Talmadge si dupa scenariul lui Woody Allen. Din distributie fac parte Peter Sellers, Peter O’Toole, Romy Schneider, Woody Allen, Ursula Andress. Filmul a avut o nominalizare la Oscar pentru Cel mai bun cantec original.

De pe urma acestui film, tinerii anilor ’60 s-au ales cu o replica extrem de populara, iar Woody Allen s-a ales cu un megasucces de box office, care i-a inlesnit drumul spre regizarea primului sau film.

“Ce-i nou, pisicuto?”, lansat in 1965, e o comedie romantica si aiurita care si-a pastrat farmecul pana astazi si care a avut parte de o distributie excelenta. Cand playboyul Michael (Peter O’Toole) se logodeste cu “pisicuta” lui, decide sa viziteze un faimos psihiatru numit Sigismund Fassbinder (Peter Sellers). Michael nu e convins ca va putea sa-i fie fidel viitoarei lui sotii, iar vizita la psihiatru il face sa intre intr-un carusel de aventuri nebunesti.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *