Arta fara cuvant: “Made in Romania”

Intr-o lume cuprinsa treptat de fenomenul globalizarii, va puteti desfata pret de o ora si jumatate cu un spectacol “fabricat” in Romania, garantat de Dan Puric si gazduit joi, 26 ianuarie 2012, de la ora 19.00, de Teatrul de pe Lipscani – sala Rapsodia. “Made in Romania” este o savuroasa insiruire de asa-zise povestioare muzicalo-moralizatoare care incanta prin ineditul desfasurarii, prin haz si dezinvoltura.

“Made in Romania” devine pentru arta fara cuvant – in care este neintrecut Dan Puric – expresia profund originala a unei creatii unice pentru spatiul cultural romanesc, in care intruchiparea candida a bucuriei jocului este sublimata teatral in degajari energetice greu de cuantificat.

Distributia: Carmen Ungureanu, Adrian Horobet, Richard Bovnovczki, Ileana Olteanu, Dragos Huluba, Violeta Totir, Dana Cavaleru, Vlad Oancea, Lucian Maxim, Adriana Butoi, Andrei Vasluianu, Oxana Moravec, Ioana Visalon, Adriana Nicolae, Ion Parea, Adelaida Zamfira, Nicolae Nastasia, Eduard Dumitru, Ramona Cutina, Silviu Oltean, Florin Rosu, Mihai Baranga, Andreea Padurariu.

Bilete si rezervari: Casa de bilete a Salii Rapsodia, str. Lipscani 53, telefon 021-315.89.80 sau 0761.319.819.
Program: Luni: inchis; Marti-Miercuri: 11.00 – 18.00, Joi – Duminica: 12.00 – 19.00

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *