Voices of Silence deschide concertul Fates Warning

Dintre cele cateva propuneri venite din partea formatiilor care au dorit sa deschida concertul Fates Warning, organizatorii, impreuna cu managementul formatiei americane, au ales ca formatia clujeana Voices Of Silence sa urce pe aceeasi scena cu Fates Warning pentru a sustine un recital. Evenimentul va avea loc pe 21 martie in Jukebox Club din Bucuresti.

“Este, in mod evident, o mare onoare pentru V.O.S. sa fie colegi de scena cu o trupa atat de proeminenta, care si-a pus amprenta asupra a tot ceea ce inseamna metalul progresiv al ultimilor 25 ani. Sper sa ne ridicam la inaltimea invitatiei si evenimentului si ca fanii nu vor fi dezamagiti!” (Dudu Isabel – voce V.O.S.)

Voices of Silence reprezinta una dintre cele mai apreciate formatii de metal progresiv din Romania, infiintata la Cluj Napoca in anul 1994 la initiativa chitaristului Vincze Szabi. De-a lungul anilor, V.O.S. a participat la un numar mare de concerte si festivaluri importante din tara, talentul si inspiratia membrilor sai fiind rasplatite prin nenumarate nominalizari si premii obtinute.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *