Grupul Editorial All lanseaza campania vALLuntar

Grupul Editorial ALL lanseaza pe 24 ianuarie campania online vALLuntar “Mai multe carti, mai multe sanse”, prin care isi propune sa incurajeze lectura si voluntariatul. Ce se va intampla mai precis in aceasta campanie? Ei bine, o echipa de angajati ALL va face voluntariat in schimbul… lecturii. Cum anume? Iata cum!

In perioada 24 ianuarie – 16 martie, Grupul Editorial ALL pune gratuit la dispozitia bloggerilor orice carte de pe www.all.ro. Ei trebuie sa o citeasca si sa isi scrie parerea despre carte pe blogul personal. Fiecare recenzie valoreaza 15 minute de voluntariat ce va fi realizat de catre echipa ALL pentru un centru ales de bloggeri. Fiecare comentariu referitor la carte sau la campanie, dat la postul cu recenzia, adauga inca 3 minute de lucru.

Voluntariatul efectuat de echipa ALL va fi realizat in perioada 26 martie – 8 iunie in centrele alese de primii trei bloggeri care aduna, prin posturi si comentarii, cele mai multe minute de lucru.

“vALLuntar este o campanie prin care vrem sa promovam lectura si voluntariatul si prin care incercam sa ne apropiem de cititori. Nu spunem ca vom schimba lumea, ca datorita noua si voluntariatului nostru lumea va deveni un loc mai bun, mai sigur sau mai frumos. Doar ca orice schimbare incepe cu noi insine. Iar aici, la Grupul Editorial ALL, suntem dispusi sa facem mai intai in noi insine aceasta schimbare, ca ea sa se poata reflecta ulterior si in comunitate.

Ce va ramane la sfarsit? Niste carti citite, niste copii zambind, niste copaci plantati si un imens sentiment de liniste interioara, de bine si de bucurie” a declarat vicepresedintele Grupului Editorial ALL, Mario Demezzo, care are o experienta de opt ani ca fundraiser.

Mai multe despre campanie si modalitatea de participare puteti citi pe ALLCafe.ro, blogul Grupului Editorial ALL. Informatii despre desfasurarea campaniei puteti gasi si pe paginile Facebook Editura ALL si Strada Fictiunii, de Google Plus sau pe contul Twitter, folosind hashtagul #vALLuntar.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *