Mesaj pentru fanii Rhythm of the Dance

Spectacolul Rhythm of the Dance, prezentat de Compania Nationala de Dansuri a Irlandei, revine in Romania, pentru al treilea an consecutiv, intr-un turneu care se va incheia pe 19 februarie la Bucuresti, cu un show extravagant la Sala Palatului. Biletele se gasesc online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.biletoo.ro, www.eventim.ro si la casele de bilete ale Salii Palatului si Teatrului National de Opereta “Ion Dacian”.

Publicul din Romania a fost de fiecare data extrem de receptiv la pasiunea si perfectiunea ritmurilor irlandeze. Tocmai de aceea, Kieran Cavanagh, producatorul Companiei Nationale de Dansuri a Irlandei le-a transmis romanilor un mesaj:

Dragii nostri fani romani, Compania Nationala de Dansuri a Irlandei este incantata sa revina in Romania in 2012, pentru a treia oara. Deoarece ati primit cu mult entuziasm show-ul nostru, suntem mereu bucurosi sa avem reprezentatii pentru voi. Anul acesta vom vizita alte orase si asteptam cu nerabdare sa ne cunoastem, pentru ca ne plac experientele noi. Veti fi incantati sa aflati ca vom reveni in Romania cu un show nou, la care tenorii nostri irlandezi au adaugat cateva cantece, de asemenea avem dansuri noi si costume atractive, iar talentatii nostri muzicieni vor interpreta, desigur, LIVE, noi si energice cantece traditionale irlandeze, impreuna cu dansatorii nostri, campioni mondiali ai dansurilor irlandeze. Asa ca, daca vreti sa traiti si sa experimentati cultura irlandeza autentica, nu ratati Rhythm of the Dance Romanian Tour 2012.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *