Teatru, improvizatii si stand up comedy in Prometheus

Clubul Prometheus va asteapta incepand de astazi la o serie de spectacole de teatru, stand up comedy si de improvizatie, care sa va scoata din realitatea imediata si sa va introduca in lumi in care sa va relaxati si sa va simtiti bine. Programul evenimentelor este urmatorul:

Vineri, 27 ianuarie, ora 21.00 – “BLIND” cu Vlad Grigorescu – un spectacol 100%i nteractiv, dramatic si comic in acelasi timp, bizar si plin de mister.
Spectacolul are ca element de baza un act artistic inspirat din prestatiile lui Khudah Bukhsh, un magician mistic indian, recunoscut pentru abilitatile sale de a vedea, cu toate ca era legat la ochi. Acesta reusea sa scrie, sa citeasca, sa recunoasca culori si mai ales sa vada lucruri care erau doar in mintea spectatorilor. Vlad Grigorescu aduce acest act la un nou nivel, adaugand elemente ce il transforma in ceva ce nu a mai fost vazut niciodata, nicaieri in lume.

Sambata, 28 ianuarie, ora 20.00 si 22.30 – doua spectacole de Stand-up comedy cu ARISTOCRATII

Duminica, 29 ianuarie, ora 20.00 – Seara de teatru – spectacolul “LOVE’S GUTS” dupa texte de Horia Butnaru
cu: Gina Alina Patilea, Roxana Andreea Filip, Horia Butnaru si Johnny King.
Colajul muzical: Ovidiu-Savu Ionita
Un spectacol de Anca Maria Colteanu
Durata spectacolului: 1h 20′
Spectacol cu continut explicit, nerecomandat sub 16 ani

Marti, 31 ianuarie, ora 20.00 – Seara de teatru – spectacolul “REMEMBER MARIA TANASE”
cu: Claudia Negroiu
scenariul si regia: Malina Andrei
coloana sonora: Vasile Malic

“Intr-un spectacol de 1,05 h mi-am propus ca prin arta actorului, muzica, sa aduc in fata spectatorilor viata si creatia artistica a celei care a fost si va ramane vesnic o voce unica: Maria Tanase. Comentariile muzicologilor, crticilor de arta, folcloristilor, literatilor, oamenilor de teatru au fost si vor ramane mereu doar la superlativ. Maria Tanase a fost unica prin personalitatea sa artistica, prin stilul unei interpretari originale romanesti, prin stapanirea tehnicii vocale si cunoasterea temeinica a artei actorului.” (Malina Andrei)

Miercuri, 01 februarie, ora 20.00 – Ambiental Music Night

Joi, 02 februarie, ora 20.00 – Show de improvizatie cu trupa FREZZE-un spectacol unic, fara regie si scenariu…

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.