Duminica la Minimax: “Taramul uitat de timp: insula misterioasa”

Minimax ii invita pe micii telespectatori sa urmareasca “Taramul uitat de timp: insula misterioasa” pe 5 februarie, de la ora 17.00. Dupa ce un roi de lacuste a coborat in Great Valley si a devorat toate plantele, transformand tinutul intr-un adevarat pustiu, locuitorii trebuie sa caute un alt spatiu pentru a supravietui pana ce plantele mancate de lacuste se vor regenera.

Insectele au lasat in urma lor totul devastat, iar dinozaurii nu mai pot gasi hrana necesara. Dupa zile intregi de cautari, in turma incep certurile, aceasta fiind pe punctul de a se separa. Cativa dinozauri mici se hotarasc sa plece in cautarea unui loc plin de plante cu care sa se poata hrani. Pe drum, in urma lor, ei lasa cateva semne pentru ca adultii sa ii poata urma. Dupa un timp de mers, acestia ajung la ocean. Acolo gasesc o insula verde legata de continent printr-un pod ingust. Insa in drumul lor se produce un Tsunami care nu le mai permite sa-si continue calatoria.

Izolati pe insula, ei se gandesc sa puna in practica ideea data de Cera: sa foloseasca un bustean pe post de barca pentru a se intoarce pe continent. Dar cand un Megalodon, un crocodil cu dintii ascutiti, ii ataca, micutii dinozauri se sperie si se intorc pe insula. In noaptea ce urmeaza, gandurile ii napadesc atat pe cei ramasi acasa, cat si pe eroii nostri…

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *